Dézsafürdővel bővültünk

Nagy izgalommal szeretnénk bejelenteni, hogy az Éva Vendégházban újabb kényeztető élmény várja majd a vendégeinket! Bár még nem tudjuk pontosan, mikor vehetik először igénybe ezt az újdonságot, azért szeretnénk megosztani veletek az eddigi fejleményeket.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan dolgoztunk, hogy az Éva Vendégházat még vonzóbbá és kényelmesebbé tegyük. Ezen munkálatok részeként most egy gyönyörű 6-8 fős dézsa került beszerzésre, ami a vendégház udvarán, a magasabb területen kapott helyet. Innen csodálatos panorámában lehet részetek, függetlenül a szezontól.

Bár még nincs teljesen kész a beruházás, szeretnénk veletek megosztani néhány képet, hogy betekintést nyerhessetek a munkálatokba. Így már most el tudjátok képzelni, milyen lenyűgöző élmények várnak majd rátok az Éva Vendégházban!

Nagyon várjuk, hogy mihamarabb megtapasztalhassátok ezt az új kényeztető lehetőséget, és reméljük, hogy ez az újítás tovább emeli majd a Komlóskai pihenésetek élményét. Tartsatok velünk, és hamarosan újabb frissítésekkel jelentkezünk!