Kertünk kényelme

Az idillikus Komlóska kincsei között a természet első helyen áll, és a hegyek által sugárzott nyugalmat egyszerűen nem lehet megtörni. Azonban ahhoz, hogy teljes mértékben átadhassuk magunkat ennek a megnyugtató élménynek, szükség van egy olyan helyre, ahol hosszan elmerenghetünk, zavartalanul.


Ebben a csöndes feltöltődésre tökéletesen alkalmas helyszínben kertünk kényelmét ajánljuk vendégeinknek. A teraszos kialakítás lehetővé teszi, hogy gyönyörködhessetek a lenyűgöző panorámában, miközben pihentek. A kert felső részén található pad az almafák hűvös árnyékában ideális a kikapcsolódáshoz.


De a kert nem csupán ücsörgésre szolgál. Azoknak, akik a szabadban élveznék az időtöltést, szalonnasütő, bográcsozó, bogrács állvány, kerti hintaágy és filagória is rendelkezésre áll. A játékos kedvűek pedig tollaslabda pályán játszhatnak és élvezhetik a friss levegőt.


Ahogyan közeleg a tavasz, az év legvártabb időszaka, egyre hosszabb és melegebb nappalokkal, érdemes minél több időt tölteni a kertünkben. Itt találhatod meg a természet és a pihenés igazi örömét. Gyertek, és élvezzük együtt a kert nyújtotta békét és kényelmet!