Pusztavár szépülése

Szeretném megosztani veletek egy inspiráló történetet Komlóskáról. Ebben a kis faluban, ahol a természet és a közösség szorosan összefonódik, néhány lelkes helyi lakos úgy döntött, hogy közösen tenni akarnak a környezetükért.


Ez a kisebb önkéntes csoport felvállalta a Pusztavár megtisztítását és környékének szépítését, valamint az erdei utak rendbetételét. A kezdeményezés hátterében az áll, hogy a helyiek szeretnék megmutatni, mennyire fontos számukra a falu és környezete tisztasága és szépsége.


Ez a lelkes csapat nemcsak elszánt, hanem látványos munkát is végzett. És a jó hír az, hogy a szépítő munka folytatódni fog, természetesen a járványhelyzet miatti biztonsági előírások betartásával. Az önkormányzat is támogatja a kezdeményezést, biztosítva a szükséges eszközöket és járműveket, míg az önkéntesek szorgos kezeket és lendületet adnak a munkához.


Ezen szépítő munka célja, hogy lépésről lépésre még szebbé tegye Komlóskát, hogy amikor a túrázók és vendégek ide látogatnak, kényelmesen és biztonságosan fedezhessék fel a falut és a környező táj szépségeit. Ez egy olyan példa, amely bemutatja, hogy a közösség összefogásával és elszántságával mennyire sokat lehet elérni. Hajrá, Komlóskai közösség, a jövő ígéretes és szép!