Ruszin park

Most szeretnénk bemutatni egy különleges helyet, amit érdemes felfedeznetek, amikor nálunk pihentek. A Ruszin Park Komlóskán található, és egy valódi zöld paradicsom a természet szerelmeseinek.

Ez a gyönyörű park egy lenyűgöző erdő közepén terül el, ahol a természet harmóniája igazán magával ragad. A csobogó patak, a hatalmas fák, és a csendes környezet igazi felüdülést nyújt mindenkinek.

A Ruszin Park Komlóskában kiváló lehetőséget kínál az Éva Vendégház látogatóinak a városi zajoktól való menekülésre és a természet közelségének élvezésére. Itt találtok kényelmes padokat, asztalokat és romantikus helyeket, ahol pihenhettek és élvezhetitek a környezet szépségét.

Ez a park különleges élményt nyújt, és lehetőséget teremt arra, hogy még jobban felfedezzétek a Zemplén vidék természeti csodáit és a nyugalom erejét.

Gyertek és tapasztaljátok meg ti is az Éva Vendégház vendégszeretetét, és fedezzétek fel a Ruszin Park varázslatos világát! Várunk benneteket szeretettel, hogy együtt élvezzük a természet szépségeit!