Gyerekbarát szálláshely

Örömmel szeretnénk bemutatni nektek az Éva Vendégházat, amely a festői Zemplénben, Komlóskán található. Nálunk minden családot szeretettel várunk, hiszen vendégházunkat kifejezetten a kisgyermekes családok kényelmére és örömére terveztük.

Az Éva Vendégházban minden apróságot és részletet gondosan átgondoltunk, hogy a családok gondtalanul élvezhessék az időt nálunk.

A gyerekek kikapcsolódásáról és biztonságáról is gondoskodtunk. A vendégház kertjében homokozót, hintát, pingpong asztalt és lengőtekét is találtok, így a kis családtagok számára kényelmes és szórakoztató pillanatokat garantálunk.

Az étkezések során sem kell aggódnotok, hiszen rendelkezünk etetőszékkel és babakáddal is, hogy a legkisebbek is otthonosan érezzék magukat.

Az Éva Vendégházban mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A gyerekek önfeledten játszhatnak és felfedezhetik a környéket, miközben a szülők pihenhetnek vagy élvezhetik a pingpong meccset a családdal.

Családbarát vendégházunkban minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy vendégeink pihenése gondtalan és felejthetetlen legyen.

Gyertek és tapasztaljátok meg Ti is az Éva Vendégház varázslatos hangulatát, ahol a gyerekek boldogsága és biztonsága mindig elsődleges szerepet kap. Várunk benneteket szeretettel!