Újításaink

Úgy gondoltuk, hogy a 2020-as év változásokkal teli év volt, és mi sem akartunk kimaradni a változások szelleméből. Ezért úgy döntöttünk, hogy újulunk meg, hogy még kényelmesebbé és vonzóbbá tegyük az Éva Vendégházat, hogy vendégeink igazi otthonra leljenek nálunk.


Az év első szakaszában számtalan változtatást hajtottunk végre a vendégházunkban. Teljesen megújultak a belső terek: új burkolatok, festékek és bútorzat került be, hogy egy modern, esztétikus és kényelmes környezetet teremtsünk. A konyhában pedig most már szendvicssütő és kenyérpirító is áll a vendégek rendelkezésére, hogy a gasztronómiai élmények még teljesebbek legyenek. A kisgyermekes családokra is gondoltunk, hiszen elhelyeztünk egy etetőszéket az étkezőasztal körül, hogy a kis lurkók is kényelmesen vacsorázhassanak. 


Az első újítások után érkező vendégeink már otthon érezték magukat, és ez volt a célunk. Szeretnénk, ha az Éva Vendégház olyan hely lenne, ahol a vendégeink minden szükségletüket kielégíthetik, legyen szó hosszú őszi-téli hétvégékről vagy nyári pihenésekről.


Reméljük, hogy a vendégházunkban történt változások tetszenek majd nektek, és hogy elégedettek lesztek velük. További fejlesztésekről is beszámolunk majd a következőkben, így kövessetek minket, és maradjatok velünk!