Itt teremnek boraink

Sokszor hallottuk már azt a mondást, hogy "a jó bor a jó szőlőből készül", és most szeretnénk bemutatni nektek a mi kis szeletünket a borkészítés csodálatos világából.

A képek, amiket most megosztunk veletek, a Tolcsva határában található Kincsem-dűlőben készültek, és ez a terület adja a szőlők otthonát, amelyekből később a mi boraink születnek. Bár a borok persze nem maguktól teremnek, a szőlőtőkék gondos munkával nevelik, de azért némi varázslat is szükséges, hogy belőlük a legfinomabb borok születhessenek.

Az Éva Vendégházhoz tartozó kis családi ültetvény összesen 5 hektáros, és a területen furmint, hárslevelű és sárgamuskotály szőlőfajtákat termelünk. Ezekből a szőlőfajtákból készülnek az édes és száraz boraink, amelyeket később palackba töltve ajándékozunk nektek, az Éva Vendégház vendégeinek.

Boraink elkészítésében és gondozásában is a legnagyobb odafigyeléssel járunk el, hiszen számunkra a borok minősége és azok különleges ízei rendkívül fontosak. Reméljük, hogy ha nálunk megszálltok és megkóstoljátok ezeket a borokat, érezni fogjátok a szívünk és a szőlőtőkék szeretetét, amelyekből születtek.

Kövessétek továbbra is blogunkat, és maradjatok velünk az újabb bormeglepetések és érdekességek miatt!