Udvar és külső környezet

Az Éva Vendégház udvara mindig is a nyugalmat és a kikapcsolódást szolgálta. Most pedig örömmel mutatjuk be nektek az udvar és külső környezet új lehetőségeit, amelyek segítenek az igazi pihenésben és kikapcsolódásban!

  • Zárt Parkoló: A vendégeink kényelmét szem előtt tartva zárt udvarban biztosítunk parkolási lehetőséget. Az alsó szinten akár 2-3 autó is kényelmesen elfér.

  • Kikapcsolódás: Az udvar számtalan lehetőséget kínál a pihenésre és szórakozásra. Tűzrakó hely, filagória, kerti hintaágy, lengőteke, és pingpong asztal várja, hogy a vendégek használják.

  • Gyerekeknek: A legkisebbek sem maradnak ki a szórakozásból. Számukra csúszda és homokozó is rendelkezésre áll, hogy garantáltan jó időtöltést nyújtsunk nekik.

  • Csodás Panoráma és Dézsafürdő: Az udvar felső szintje néhány lépcsőfokkal közelíthető meg, és onnan lenyűgöző panoráma tárul elénk. Itt csendesen ücsöröghetsz, beszélgethetsz, vagy akár napozhatsz, borozhatsz. Az esti órákban pedig élvezheted a dézsafürdőzés nyújtotta kellemes kikapcsolódást a körülötte kialakított pihenő részen.

Reméljük, hogy az új lehetőségek segítenek abban, hogy teljes mértékben kiélvezd az Éva Vendégház varázslatos környezetét és a pihenés nyugalmát. Legyen szó egy romantikus hétvégéről vagy egy családi kirándulásról, itt mindenkinek akad valami, ami még emlékezetesebbé teszi az időtöltést.